Mailingliste

Tilmeld dig Eskemosevang Grundejerforenings mailliste her:

På grund af reglerne for opbevaring af persondata, skal vi bede om samtykke for at opbevare jeres e-mail. Derfor skal I skal tilmelde jer maillisten ved at udfylde nedenstående felter, så vi f.eks. kan sende indkaldelser til generalforsamlinger ud til jer.

Når I har tilmeldt jer, så skulle I gerne modtage en kvittering fra Mailchimp på mail (kig evt. om den er havnet i spam), som er den tjeneste vi bruger til at håndtere vores mailliste. Du kan til enhver tid afmelde dig maillisten ved at trykken på linket “afmeld mailliste” i bunden af vores mails.


Sæt kryds i boksen herunder, hvis du giver tilladelse til, at vi må sende dig generelle opdateringer, indkaldelser og referater fra grundejerforeningens generalforsamlinger:

Eskemosevang Grundejerforening bruger Mailchimp til at håndtere vores mailliste og til at sende information ud. Ved at klikke tilmeld nedenfor, giver du tilladelse til at din information bliver overført til Mailchimp til håndtering af maillisten. Læs mere om Mailchimps persondatapolitik her.